1-Vaihemuuntaja » Trafomic - Sähköteknisiä ratkaisuja ja valmistaa sähkökomponentteja.

1-Vaihemuuntaja

1-Vaihemuuntaja

Valmistamme pakkamuuntajat normaalisti kaksilokerokelaan, millä saavutetaan paras mahdollinen sähköturvallisuus. Muuntajat ovat CE hyväksyttyjä ja täyttävät eurooppalaiset sähköturvallisuusmääräykset. 

Pystymalli
PE 10-3000VA


Pystymalli vie vain vähän pohjapinta-alaa asennusalustalta ja soveltuu siksi kohteisiin missä asennusalustan koko on rajoittava tekijä. 

Tällä rakenteella voidaan valmistaa myös kuristimia.Makaavamalli
ME 10-3000VA


Makaava malli soveltuu kohteisiin missä korkeus on rajoitettu.
Yleisamalli
HE 10-3000VA


Tämä malli vie n. 20% pystymallia PE enemmän pohjapinta-alaa asennusalustalta mutta on vastaavasti matalampi. Myös tällä rakenteella voidaan valmistaa kuristimia.Koteloitumalli IP 30
MEK 10-3000VA


Kotelot ovat sinkittyä teräslevyä ja sisällä on ME mallinen muuntaja. Koteloihin voidaan asentaa myös muun tyyppisiä muuntajia sekä sulakkeita tai ylivirtasuojia. Nämä kotelot on tarkoitettu kiinteään asennukseen. Valmistamme koteloihin asennettavat pakkamuuntajat normaalisti kaksilokerokelaan, millä saavutetaan paras mahdollinen sähköturvallisuus. Muuntajat ovat CE hyväksyttyjä ja täyttävät eurooppalaiset sähköturvallisuusmääräykset.Koteloitumalli IP 44
MI 10-2000VA


Nämä kotelot ovat lämmönkestävää muovia ja irroitettava kansi on varustettu tiivisteellä. Koteloissa on valmiina aihiot läpivientiholkeille. Koteloihin voidaan asentaa roiskevesitiiviitä sulakepesiä tai ylivirtasuojia. 

Tällä rakenteella saavutetaan automaattisesti kaksoiseristys, koska kotelo on eristeainetta. 

Valmistamme koteloihin asennettavat pakkamuuntajat normaalisti kaksilokerokelaan, millä saavutetaan paras mahdollinen sähköturvallisuus. Muuntajat ovat CE hyväksyttyjä ja täyttävät eurooppalaiset sähköturvallisuusmääräykset.Pystymalli
PU 3000-6300VA


Nämä yksivaihemuuntajat ovat ns. UI rakennetta, jolla saavutetaan pakkamuuntajaa edullisempi ja kevyempi lopputulos isommissa teholuokissa. 

Muuntajat voidaan valmistaa, joko kaksilokero- tai yksilokerokelaan suojamuuntajarakenteisina. Tällä rakenteella voidaan valmistaa myös kuristimia. 

Pystymalli vie vähän tilaa asennusalustalta mutta vaatii vastaavasti enemmän korkeustilaa.Pystymalli 
PU 6,3-31,5kVA


Nämä muuntajat on suunniteltu joko lämpöluokkaan F tai H koon ja painon minimoimiseksi. Suojamuuntajarekenne on totetutettu H luokan eristemateriaaleilla ja ilmakanavarakenteella mikä mahdollistaa erittäin tehokkaan jäähtymisen mikäli laitteistoon voidaan järjestää pakotettu ilmankierto. 

Tällä rakenteella voidaan toteuttaa myös kuristimia erilaisiin käyttötarkoituksiin.Makaavamalli 
MU 3000-6300VA


Nämä yksivaihemuuntajat ovat ns. UI rakennetta, jolla saavutetaan pakkamuuntajaa edullisempi ja kevyempi lopputulos isommissa teholuokissa. 

Muuntajat voidaan valmistaa, joko kaksilokero- tai yksilokerokelaan suojamuuntajarakenteisina. Tätä mallia ei suositella kuristimeksi paitsi erikoistapauksissa. 

Makaava malli vie pystymallia runsaammin tilaa asennusalustalta mutta vaatii vastaavasti vähemmän korkeustilaa.Koteloitumalli IP 23
PUK 23 3,0-31,5kVA


Nämä muuntajat suunnitellaan lämpöluokkaan F tai H koon ja painon minimoimiseksi. Suojamuuntajarekenne on totetutettu H luokan eristemateriaaleilla ja ilmakanavarakenteella mikä mahdollistaa erittäin tehokkaan jäähtymisen mikäli laitteistoon voidaan järjestää pakotettu ilmankierto. 

Tällä rakenteella voidaan toteuttaa myös kuristimia erilaisiin käyttötarkoituksiin. Tuote on suojakotelointia lukuunottamatta teknisesti sama kuin tyyppi PU paitsi että se on koteloitu IP23 mukaiseen teräslevykoteloon. Vakioväri RAL 7035.


Pystymalli
IP 23, tyyppi PUK 23 3,0-31,5kVA


Nämä muuntajat suunnitellaan lämpöluokkaan F tai H koon ja painon minimoimiseksi. Suojamuuntajarekenne on totetutettu H luokan eristemateriaaleilla ja ilmakanavarakenteella. Tiiviistä kotelorakenteesta johtuen nämä muuntajat ovat painavampia mitä vastaavan tehoiset IP 23 koteloidut muuntajat. 

Kotelo on joko maalattua terästä, vakioväri RAL 7053, tai maalaamatonta ruostumatonta terästä mikä soveltuu hyvin myös ankariin käyttöolosuhteisiin.Trafomic Oy | Tuotekatu 15 | 21200 Raisio | Finland | info@trafomic.fi | puh 02 437 5000