Palvelut » Trafomic - Sähköteknisiä ratkaisuja ja valmistaa sähkökomponentteja.

Huoltovapaat tuotteet

Sähkö palveluksessasi


Trafomic Oy suunnittelee sähköteknisiä ratkaisuja ja valmistaa sähkökomponentteja. Tuotevalikoimassa ovat mm. muuntajat, kuristimet ja teholähteet, jotka toimitamme nopeasti kaikkialle maailmaan. Trafomicin toimitusvalmiuden perusta on oma suunnittelu ja tuotanto yhdistettynä maailmanlaajuiseen alihankkija- ja toimittajaverkostoon.

Lisäksi meidän palveluihin kuuluvat konsultointi tuotannon siirtämisessä ulkomaille, pikatoimitukset sekä toiminnan sujuvuuden varmistava backup-palvelu. 


Toimituspalvelut

Trafomic toimittaa sähkölaitteita ja -komponentteja vuosisopimuksilla, projektikohtaisesti tai tarvittaessa vaikka yksittäiskappaleina. Vuosisopimuksiin ja projektitöihin kuuluu normaali perussuunnittelu, vuosisopimuksiin usein myös merkittävää tuotekehitysyhteistyötä.

Tuotteet valmistetaan asiakkaan tuotannon tarpeiden mukaan, joten oikeita tuotteita on oikean aikaan aina tarvittava määrä saatavilla. Tällöin vältetään epäkuranttius- ja puutekustannukset. Samalla varastointi- ja versiomuutoskustannukset jäävät pieniksi.


Pystymme tarjoamaan myös edullista sarjavalmistusta ja laitekokoonpanoa. Valmistamme eräitä erikoislaitteita tunnetuille globaaleille tuotemerkeille. Palveluun sisältyy tuotteiden pakkaaminen käyttöohjeineen asiakkaan logolla varustettuun pakkaukseen ja toimitus asiakkaan jakelukanavaan.

Pikapalvelu

Kiireellisissä tapauksissa - kuten yllättävän varaosa tarpeen sattuessa - Trafomic valmistaa ja toimittaa laitteet ja komponentit nopeasti kaikkialle maailmaan, usein jopa seuraavaan työpäivään mennessä.

Varastossamme on laaja valikoima raaka-aineita ja puolivalmisteita, joista suunnittelemme ja valmistamme tarvitun osan. Jos tuotannossasi tarvitaan erikoiskomponentteja, kannattaa käyttää Backup-palveluamme.

Olemme valmistaneet muuntajia hätätapauksissa laivoille ja prosessiteollisuuteen jopa muutamassa tunnissa.

Backup -palvelut

Varmista toimintasi jatkuvuus häiriötilanteissa missä päin maailmaa tahansa sopimalla Trafomicin kanssa Backup-palvelusta. Ota yhteys jo suunnitteluvaiheessa, tutki toimittamamme mallit ja varmista niiden sopivuus. Ottamalla Trafomicin komponentin yhdeksi vaihtoehdoksi osaluetteloon varmistat tuotannon jatkuvuuden siinäkin tapauksessa, että hankintaketjuun tulee häiriöitä.

Miksi valita juuri Trafomicin komponentti jatkuvuuden varmistamiseksi?

Siksi, että tuotantomme pystyy reagoimaan hyvinkin nopeasti yllättäviinkin tarpeisiin. Oma materiaalivarastomme on monikäyttöisessä muodossa mistä pystymme massaräätälöimään suuren määrän eri tuotevariaatioita. Automaation ansiosta kapasiteettimme riittää isoihinkin volyymeihin ja käytössämme on maailmanlaajuinen toimittajaverkosto millä varmistamme materiaalien saannin. Tapauskohtaisesti voimme sopia kriittisten materiaalien varmuusvarastoinnista.

Esimerkiksi erään yhdysvaltalaisen asiakkaan tuotannon keskeytyminen Aasiassa vältettiin laittamalla tuotantolinjamme Raisiossa kolmeen vuoroon joulun ajaksi.

Suunnittelupalvelut

Suunnittelemme yhteistyössä asiakkaittemme kanssa erilaisia sähköteknisiä ratkaisuja. Ne voivat olla isompia kokonaisuuksia tai rajattuja tehtäviä asiakkaan suunnittelutiimin osana. Esimerkkeinä kokonaisten teholähteitten tai testauslaitteistojen suunnittelu tai magneettipiirin mitoitus. Tai jopa aivan uuden idean käytännön toteutus.

Useimmiten suunnitteluun liitetään prototyyppien testaus ja vähintään pilottisarjojen valmistus. Pystymme tarjoamaan myös edullista sarjavalmistusta ja laitekokoonpanoa. Valmistamme erikoislaitteita tunnetuille globaaleille tuotemerkeille aina asiakkaan logolla varustettuun pakkaukseen saakka.

Parhaaseen lopputulokseen päästään jos yhteistyö aloitetaan jo ideointivaiheessa jolloin asiakas pääsee hyödyntämään kaikkia vahvuuksiamme. Siinäkin tapauksessa että asiakas suunnittelee siirtävänsä tuotteen volyymivalmistuksen johonkin edullisemman kustannustason maahan, päästään parhaaseen lopputulokseen tekemällä paljon kanssakäymistä vaativa suunnittelu ja testaus aina tuotannon ramp-up vaiheeseen asti läheisessä yhteistyössä asiakaan kanssa ja siirtämällä sen jälkeen volyymivalmistus hallitusti Take Cover prosessimme mukaisesti asiakkaan valitsemaan paikkaan.
Trafomic Oy | Tuotekatu 15 | 21200 Raisio | Finland | info@trafomic.fi | puh 02 437 5000